zaterdag 16 september 2023

week 2: naar school

 Zie hier wat we deze week gedaan hebben in de klas!


Vorige week leerden we wat meer over onze boekentas. Deze week plakten we alle voorwerpen die we terugvonden in onze boekentas op ons geschilderd blad.




De juf las ons op dinsdag een verhaaltje voor over Jules. Jules wou graag ook eens een verhaaltje voorlezen aan de kindjes maar een reclamefolder was nu niet echt iets waar we op zaten te wachten. Dus ontdekten we wat we met zo'n reclamefolder konden doen.
Hierbij oefenden we onze scheurtechniek.



Op woensdag kleurden we een tekening in van Jules om onze deur van de klas te versieren. Ook bekeken we goed onze Julespop om er een mooi schilderij van te maken.











Donderdag was een hele leuke dag! We speelden heel flink allemaal samen, leerden het weer waarnemen met een echte weerkijker en we versierden onze verjaardagskroon.











Vrijdag was het een iets specialere dag! We kregen bezoek van Asmea, een kindje dat na de herfstvakantie ook naar onze klas zal komen en we kregen lekkere appeltjes van een aantal mama's.






Ook Jolien was in onze klas vandaag en zij las een verhaaltje voor over Jules die niet graag tomaatjes at.


We wilden ook graag allemaal samen spelen dus hielpen we elkaar zodat er genoeg stoelen waren voor iedereen rond de tafel.



In de namiddag leefden we ons uit met verf, verfristen we ons door te spelen aan de watertafel en gingen nog wat verder op ontdekking in het speelparadijs.





En zo is de week weer om.
Tot volgende week!















Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De eerste weken samen met de eerste kleuterklas

  Dag ouder(s) De eerste 2 weken zijn voorbij gevlogen.  We zijn het schooljaar gestart met 1 peutertje Guust. Hij doet het super goed! In n...